Proffs på smarta Styr- & Reglersystem för värme och ventilation

Smarta Styr- & Reglersystem för värme och ventilation

Smarta Styr- & Reglersystem för värme och ventilation

RIAB är ett av Sveriges ledande företag inom datoriserad Styr- och Reglerteknik. Sedan starten 1991 har vi växt till att idag bestå av 9 medarbetare på våra kontor i Stockholm och Norrköping. Vår effektiva organisation gör det möjligt för oss att kunna hantera större entreprenader och samtidigt alltid ha en närhet och god relation till våra kunder. Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi har därför som målsättning att fortsätta att växa tillsammans med våra kunder inom de närmaste åren.

Entreprenader inom fastighetsautomation, industri och process

Vi utför både totalentreprenader och utförandeentreprenader samt moderniseringar inom fastighetsautomation, industri och process. Vår erfarenhet och expertis garanterar våra kunder väl utprovade och funktionella lösningar för en problemfri och kostnadsoptimerad drift. Vi är fabrikatobundna men arbetar huvudsakligen med system från Larmia Control System och Fidelix som vi är representanter för och har ett gott samarbete med. Vi köper även produkter från Belimo, Calectro, Produal och Vacon. Det effektiva samarbetet med våra samarbetspartners resulterar i lägre kostnader och ett bra slutresultat för våra uppdragsgivare.

Trygg och säker leverantör

Vår breda kompetens, långa erfarenhet och nära relation till våra kunder har gett oss många återkommande uppdragsgivare. Våra kunder finns bland annat inom statliga verk, kommunala och privata fastighetsbolag, byggnadsföretag och ventilationsentreprenörer. En av våra nöjda kunder är Statens Fastighetsverk där vi har utfört flera entreprenader i många fastigheter, exempelvis Stockholms slott med flera museer som Livrustkammaren, Tre kronor och Skattkammaren. Vi har även utfört styr- och reglerinstallationer på Sjöhistoriska museet.

RIAB har tilldelats AAA Högsta kreditvärdighet (trippel A) av Soliditet. Det är ett bevis på trygghet och säkerhet för de som gör affärer med oss på samt ett bevis på nöjda kunder och bra leverantörer. Endast ett fåtal procent av Sveriges aktiebolag tilldelas AAA i kreditvärdighet och vi är mycket stolta över att kunna säga att RIAB tillhör dem.

Ett genomarbetat serviceprogram

Med vårt serviceavtal utför vi regelbundna besök i din anläggning där utrustningen optimeras för bästa komfort och ekonomi. Tack vare vår moderna och intelligenta reglerteknik finns det stora potentialer för en kraftig sänkning av energiförbrukningen. Man undviker dessutom onödiga driftstörningar genom vårt väl utprovade och funktionella serviceprogram. Vi arbetar alltid nära kunden för att skapa användarvänliga lösningar.